Hieppp | Let’s party!

Hiepp_slinger

Hieppp wil dat ieder kind elk jaar opnieuw een origineel verjaardagsfeestje kan vieren. Met mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en gave slingers. En dat de geboorte van een kindje nog feestelijker wordt.

Omdat te bereiken speuren we op beurzen, websites en in tijdschriften naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van feestjes. Dat resulteert in bijzondere artikelen in de webwinkel. We vinden vaak veel meer. Tevens bieden ze handige tips, leuke bedrijven, creatieve ideeën, enzovoorts. Die vind je op onze Pinterest en blog. Zo blijf je snel en gemakkelijk op de hoogte. En weet je waar je altijd terecht kunt voor inspiratie om jouw eigen feestje te kunnen vieren.


Hieppp verkoopt originele feestversiering voor kinderfeestjes, babyshowers en kraamversieringen. Maar een feest organiseren is veel meer dan een paar feestartikelen kopen. Het begint met een vaag idee en gaat door tot en met de bedankjes bij het weggaan. Daarom verzamelen en delen ze tips, ideeën en trends. Zo willen ze ouders, maar ook opa’s en oma’s, vriend(inn)en en andere organisatietalenten inspireren en informeren.”

bezoek website
Hieppp_Taart
Hieppp_kroontje
Hieppp_Ballon
Translate »