Zoedt.nl

Zoedt.nl

Zoedt.nl richt zich op papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten zijn door Zoedt ontworpen. Ook de quotes komen vaak uit eigen koker. De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu. Zoedt werkt veel plezier samen met zorgboerderij Hof van Windesheim.

Cindy Noordman (34 jaar) en Ellen Modderkolk (44 jaar)zijn de namen achter Zoedt.nl. Ze groeiden op in hetzelfde dorp, maar hadden vanwege het leeftijdsverschil niet zoveel contact. Rond 2010 werden ze toevalligerwijs collega’s. Ze gingen samenwerken en merkten hoe goed ze elkaar aanvullen. In die tijd starten ze allebei met een eigen webwinkel naast onze fulltime baan. En vonden het zo leuk dat het idee op borrelde om samen iets op te starten. 

In september 2013 werd die wens werkelijkheid en was de eerste collectie van Zoedt een feit! Inmiddels werken ze beide met veel plezier fulltime aan de webshop. Vaak op de gekste tijden, zodat we ook tijd over houden voor onze gezinnen.


BEZOEK WEBSHOP >>


Translate »